“Naabrist parema” osalejad Kelly ja Joosep ehitavad konteinermaja vanaemale!

uudised.ee

Saate "Naabrist parem" osalejad Kelly ja Joosep tunnistavad, et kuu pärast saadet on möödunud väga töiselt. "Tahaks öelda, et samas tempos, lihtsalt magada saab kauem. Oleme siiani tegelenud konteineritega, kuniks saime nüüd puhkama,“ räägivad noored, kelle majja kolib hoopiski naise vanaema.

Kurvad noored pole, et ise oma ehitatud koju elama ei jää. „Siiani ehitame seda just selliselt, nagu teeks endale ja samamoodi veedame enamiku ajast seal ehitades. Kui oleks kurb, siis me seda ei teeks,“ ütlevad nad. „Kui sinna keegi võõras elama läheks, eks ikka vahel jääks mõtlema ja igatsema. Praegu igal hetkel saame seal ehitada ja veel üks hea põhjus rohkem vanaema juurde külla minna.“

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad