Läheb sõiduks! Rally Estonia korraldaja Urmo Aava: nii, nagu elus ikka, on meil õnne vaja

uudised.ee

Raadio Star FM on Rally Estonia ametlik ralliraadio ja täna õnnestus hommikuprogrammil püüda kinni korraldaja Urmo Aava.

Saatejuhid ise on uhke suursündmuse lävel ärevil ja uurisid, kuidas küll Urmo nii rahulik paistab ja mis lood on tal magamisega. "See on tegelikult avalik arvamus, et ma kasutan medikamente," naljatleb ta. "Ma küll ei pabista, aga nii nagu elus ikka, on meil õnne vaja. Nii, kui mingisugune jada läheb valesti liikuma ja ka kõige parema ettevalmistuse korral võib midagi juhtuda. Eks ma olen ikka sportlikult ärev."

Kui eelmine aasta pandi terve Rally Estonia kokku rekordkiirusega - vaid 60 päevaga - siis seekord oli meestel aega 10 kuud. "Kiireks läks ikkagi. Selle aasta märksõna on see, et me oleme ise sisemiselt arenenud ja muutunud," kirjeldab Aava.

Sellel aastal pannakse ohtralt rõhku turvalisusele ja valve on ööpäevaringselt. Aava sõnul siiski midagi kartma ei pea ja kinnitab, et eesti rallifännid on valdavalt siiski rahulikud ja mõistlikud inimesed. Kuigi mitte kõik inimesed ei huvitu rallist, on üritusele siiski oodatud kõik ja igav juba ei hakka. "See on showbusiness, mis siin toimub. Me näeme siin kindlasti erinevas vanusegrupis inimesi, erinevast soost, erinevate vaadetega elule ja kindlasti kõik ei ole bensiini pealt. Nad armastavad melu ja tahavad tunda elevust," tõdeb Aava.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Suve suursündmust Rally Estoniat näevad TV3 vaatajad täies mahus, sest ametliku suurtoetaja ja meediapartnerina toob TV3 otse-eetrisse kõik 24 kiiruskatset ning ava- ja lõputseremoonia. 

Rally Estonia on 2021.aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus, Tartu vallas, Otepää vallas, Elva vallas, Kanepi vallas, Kambja vallas, Peipsiääre vallas ja Mustvee vallas 15.-18.juulil. 

„Eksklusiivselt toob TV3 otse-eetrisse kõik 24 kiiruskatset, neljapäevahommikuse testikatse ning suurejoonelise ava- ja lõputseremoonia; seega jõuavad huvilisteni kõik olulised hetked palavalt oodatud rallisündmuselt. Lisaks saab TV3 Sport lehel kaasa elada haaravatele otsereportaažidele,“ selgitas TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur. 

Rally Estonia ametlik ralliraadio on raadiojaam Star FM, vahendades kogu rallimelu nii rajalt kui ka selle kõrvalt. Operatiivsed reportaažid, põnevad erikülalised ja värvikad intervjuud jõuavad kuulajateni Star FM ralliraadio stuudiost otse sündmuskohalt. Lisaks on neljapäeval ja reedel kohapealt eetris ka Star FM Hommikuprogramm. 

Rally Estonial osalevate meeskondade nimekiri on väga tugev ning ülimalt haaravat võistlust pääseb jälgima 24 000 pealtvaatajat.

Kommentaarid puuduvad