Kuum klõps! Endla Vaher näitab puhkusereisil seksikat rannavormi

uudised.ee

Fitnesskaunitar Endla Vaher naudib oma puhkust Kreekas ning jagas sotsiaalmeedias kuuma klõpsu otse rannaliivalt.

Endla ise alustas rühmvõimlemisega ja alles 22aastaselt leidis tee fitnessini - tema ja ta õde tahtsid uut väljundit. Kas ja mis vanuses on üldse õige aeg lastel hakata raskusi tõstma? "Enne 15. eluaastat ei ole vaja jõusaali minna ega jõutreeningutega alustada," rääkis Endla möödunud aasta "Duublis". Esialgu tuleks Endla sõnul alustada üldtreeninguga ja siis, kui lapsed on vanemad, keskenduda poseerimisele ja jõutreeningule.

"Olen väga õnnelik, et jälle reisida saab," kirjutas ta oma postituse pealkirjas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endla Vaher (@endlavaher)

Kommentaarid puuduvad