Vanilla Ninja värske lugu üllatab folgiliku kõlaga

uudised.ee

Juunis oma esimese comeback-singli avaldanud Vanilla Ninja rõõmustab fänne juba teise looga sügisel ilmuvalt albumilt "Encore".

„No Regrets“ on teine singel ansambli oktoobris ilmuvalt tagasituleku-albumilt „Encore“, mille avalugu „Gotta Get It Right“ jõudis kuulajateni juunis. Kui „Gotta Get It Right“ oli stiililt sarnane bändi varasemale loomingule, siis „No Regrets“ näitab seni poprokki viljelenud Vanilla Ninjat täiesti uuest küljest. 

„Kui keegi oleks meie tegevuse algusaastatel öelnud, et hakkame ühel päeval folki tegema, siis oleks me ilmselt seda naljana võtnud,“ räägib Vanilla Ninja esilaulja Lenna Kuurmaa. „Aga siin me nüüd oleme. Mina isiklikult soojendasin uue loo jaoks viiulimängu oskuse üles. Ma polnud viiulit aastaid käes hoidnud!“

Kommentaarid puuduvad