Elina Born peab superstaarisaadet heaks hüppelauaks: ära lase hirmul end defineerida!

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" viiendas hooajas 2. koha saanud Elina Born tunnistab, et loomulikult soovis ta võita, kuid ei tunne, et 2. koha tõttu midagi kaotanud oleks. Täna on lauljatar särav täht Eesti muusikataevas ja see ongi tema jaoks juba suur võit.

Bornil õnnestus ühes stuudiovoorus laulda koos Mart Sanderi orkestriga Hamiltoni lugu "Cry me a river", mida ta tõesti väga nautis. "Ma nägin seal väga ilus välja," õhkab laulajatar, et lokid ja maani kleit pani ta südame kiiremini põksuma. 

Samuti oli Elinal au astuda üles koos lavapartneriga, kelleks pidi algselt olema Tanel Padar, kuid rokkstaar pidi võimalusest viimasel hetkel loobuma. Elina oli murest murtud, sest polnud ei lugu ega lavapartnerit. Õnneks leiti viimasel hetkel Elina kõrvale Lenna, kes oli lahkesti nõus koos noore lauljannaga üles astuma. "Mul on nii hea meel, et Lenna tuli lõpuks," on Elina tänulik ja lisab, et nende hääled sobisid tegelikult väga hästi. "Mul on Lenna Kuurmaa kõrval - siin ei saa mitte midagi nihu minna," mõtles Elina toona Lennaga lava jagades. Muuseas, Lennal ja Elinal on ühine sõbranna, kelle pulmas paar aastat tagasi sai seda lugu uuesti esitatud. 

Tõenäoliselt kõik, kes kord superstaarisaatesse pürgivad, ihalevad võitu. "Muidugi ma oleksin tahtnud võita, kes ei oleks," ütleb Elina, kuid tõdeb, et täna ei ole sellel vahet. Lauljatari sõnul on ta täna väga õiges kohas, Eesti muusikas.

Tuntuse osas kommenteerib Born, et see ei ole tema jaoks kunagi eraldi eesmärk olnud. "Ma ei ole tahtnud mitte kunagi saada tuntuks või kuulsaks," tõdeb ta. "Ma lihtsalt tahtsin minna ja näidata ennast, muusikat teha," kirjeldab Elina oma suurt soovi inimeste ees lauda ja emotsiooni edasi anda. 

Born soovitab igaühel, kes hingab muusikat, saatesse kandideerida. ""Eesti otsib superstaari on hea hüppelaud, kus ennast näidata. Kui sa oled mõelnud osa võtta, siis tee seda," soovitab Born, kes ise mõtles kaks aastat enne kui kandideeris saatesse. Elinat hoidis tagasi hirm. "Ole üle sellest ja ära lase hirmul end defineerida. Sul ei ole mitte midagi kaotada!"

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad