Ivo Linna aus ülestunnistus: minus ei ole superstaari

uudised.ee

Laulja Ivo Linna tõdes Raadio 2 saates "Tereheadaega", et temas ei ole superstaari ega tahtmist see olla, mistõttu otsustas ta kunagi ka tiheda esinemisgraafikuga Apelsinist lahkuda.

"Ma sain aru, et see lõputu virvarr ühest lennujaamast ja ühest vaksalist teise, ühest spordihallist ja ühest külmast hotellist teise ei ole minu elu. Ma sain aru, et minu publik on Eesti publik. Ma tahan esineda Eesti publikule, omadele inimestele," rääkis Linna.

"Minus ei ole superstaari. Minus ei ole seda ambitsiooni kunagi olnud, et lähen ja hakkan laulma ja orkester on kuskil lava sügavuses. Ei, mul ei ole seda tunnet ja tahtmist olnud mitte kunagi. Ma sain aru, et see ratas on minu jaoks ära pöörelnud ja kui ma sinna tiirlema jään, siis ma olengi nagu orav rattas – täiesti mõttetu, mul ei ole enam vaimu, mul ei ole tahtmist midagi uut teha," lisas Linna, kelle viimane esinemine Apelsiniga toimus 1980. aasta olümpiamängudel.

Kommentaarid puuduvad