Kas mäletad? Soome talendisaates suurepärase soorituse teinud Siret Tuula sai hoo sisse superstaarisaatest

uudised.ee

Sel kevadel põhjanaabrite talendisaates "The Voice" laineid löönud Siret Tuula sai esmakordselt avalikkusele tuntuks just talendisaatest "Eesti otsib superstaari".

Paraku Siret Tuula "The Voice" poolfinaalist edasi ei pääsenud. „Olen väga positiivselt meelestatud. Loomulikult oleks soovinud veel esineda, aga kui juba on nii kaugele saadud, siis võistluse osatähtsus kuidagi väheneb ja tahaks lihtsalt teha hea esinemise ja sõu, mis ka publikule meelde jääb ja rõõmu pakub. Ise tunnen, et kõik läks hästi, energia oli õige ja midagi ei jää kripeldama. Olen rõõmus, tänulik ja oma teekonnaga rahul,“ õhkas Soome laulusaate poolfinaalis võistelnud Siret Tuula toona Õhtulehele antud intervjuus.

Tänavu maikuus käis Tuula oma Soome talendisaate kogemusest rääkimas ka "Duublis", kus tõdes, et oli rahul kõigega, mis sai koostöös saate meeskonnaga tehtud. 

Tänavu saatesse "Eesti otsib superstaari" pürgivatele noortele soovitab Siret olla julge. "Kasutage kõiki võimalusi ära, mis selle saate jooksul tekivad, sest see kaob nii kiiresti käest ja neid ei tooda kandikul ette. Ning kindlasti ärge lugege kommentaare!"

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

 

Kommentaarid puuduvad