Poliitik Martin Repinski tegi elus kannapöörde ja avas takoäri: mulle meeldib kõik, mis on toiduga seotud!

„Mulle meeldib kõik, mis on toiduga seotud ja armastan ise väga kokata,“ räägib poliitik Martin Repinski Õhtulehele, et müüb nüüd Mehhiko köögi austajatele toiduauto luugist takosid.

Kiirtoitu pakkuv toiduauto nimega Martinos Tacos avati kolm päeva tagasi Viimsis. „Mul oli juba ammu selline idee. Mulle meeldib kõik, mis on toiduga seotud ja armastan ise väga kokata,“ kinnitab mees.

Ettevalmistusega tegeles poliitik lausa aasta aega. „Tekkis mõte pakkuda kiirtoitu, mis on tervislik, mugav ja natuke teistsugune. Mitte seda, mida alati igal pool pakutakse, näiteks burgereid. Ühel hetkel jõudsin takodeni. Vaatasin filmist, kuidas neid tehakse – tundus väga huvitav. Hakkasin proovima ja katsetama.“

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad