Lauri Pedaja: tee lapsed siis kui sa oled võimeline neile 100% pühenduma!

uudised.ee

Paar kuud tagasi isaks saanud Lauri Pedaja on külas Kristina blogis, kus rääkis lähemalt oma uuest rollist ja kodu ehitamisest.

Lauri Pedaja ja tema kihlatu Gethel Burlaka peres kasvab imearmas pisitütar Aria, kellele pühendab Lauri rohkelt aega olles võtnud isegi isapuhkuse. “Ma teadsin seda juba enne kui ma isaks sain,” kinnitab Lauri, et lapse saamise plaani juurde käiski see, et tema jääb lapsehoolduspuhkusele. 

Lauri ja Gethel hindavad suhtes tasakaalu ehk kui Gethelil jääb lapsega tegelemise tõttu ööuni vajaka, siis võtab Lauri hommikul lapsega toimetamise üle ja laseb Gethelil magada. Lauri sõnul peab lapsevanemana olema pühendunud. “See on minu jaoks väga äge seiklus,” kirjeldab Lauri, et on oma tütrele justkui maailma näitajaks. “Temast tuleb kindlasti avastaja,” õhkab mees, et saab laps kõhukotis palju asju tehtud.

Lauri sõnul on Gethel tohutult hooliv ja armastav, mistõttu polnud tal naist kohates kahtlustki, et temast saab suurepärane naine ja ema. “Ilmselt tütart peab Gethel kasvatama hakkama, sest mina ei julge tütrele midagi öelda,” räägib Lauri, et ei suuda koeralegi ei öelda, rääkimata tütrest. Lisaks on Gethelil palju kannatlikkust, mida Lauri nimetab tingimusteta armastuseks.

Kommentaarid puuduvad