Homme
01. aug
18...23
13...17
Ülehomme
02. aug
15...21
10...18

Meelelahutus

Lauri Pedajat häirivad paljad lapsed rannas: kas sa ei jaksa osta oma lapsele mingit 7 eurist trikood või lühikesi pükse?

Foto: TV3
09:00 22. juuli 2021
Autor: uudised.ee

Paar kuud tagasi isaks saanud Lauri Pedaja tunnistab, et teda räigelt häirivad alasti lapsed rannas. 

"Kas sa ei jaksa osta oma lapsele mingit 7 eurist trikood või lühikesi pükse," ütleb Lauri, et võib-olla elab ta liiga aastas 2021, aga perverte leidub igalpool. Mehe sõnul saab ta aru, et lapsele ei pruugi meeldida kui tal mingi märg asi seljas on, aga siiski on tal ebamugav kui paljas laps jookseb ringi, teades, kui palju pahatahtlikke inimesi on ümberringi. "See on minu jaoks hirmus," ütleb Lauri ja soovitab lastevanematel oma lapsi mitte pervertidele eksponeerida.

Kristina Suuroja on Lauriga täiesti nõus ja soovitab lastele UV-kaitsega trikood või ujumismähkmeid.


Kommentaarid

Kommentaare 1
marilin 19:55 23. juuli 2021
mina olen nõus Lauriga.
minagi sain paarkuud tagasi emaks ja minul omalgi vastik vaadata paljaid lapsi rannas,järves kus iganes aga oleks tore ju kui lapsevanemad pööraksid rohkem tähelepanu lastele igasuguseid nii mehi kui naisi olemas ja sul jääb lihtsalt pahad pilgud märkamata.