Rõõmusõnum! Hing Fekeli saab neljandat korda emaks

uudised.ee

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ üks särtsakamatest osalejatest, Cerli Sarv aka Hing Fekeli paljastas saates “Puuduta mind”, et on lapseootel.

Otsused tehakse kuskil kõrgemal. Aga, kui lapseootusest teada sain, siis loomulikult küsiti, kas ma olen õnnelik ka. Ja teate, ma ei oskagi sellele küsimusele vastata. Õnnelik ollakse mingit asja saades, näiteks lillekimpu või kingitust. See on nii tore ju! Aga kui saad emaks esimest, teist, kolmandat ja neljandat korda, siis see on midagi nii erilist et…

Laste sünnid on nii erilised ja need ei ole nagu mingi asja saamised. Pigem saan aru, et mind on välja valitud midagi suurt tegema. Mulle on antud suur vastutus ja ülesanne. See on jällegi õppimise koht. Olen hästi tänulik, et olen väljavalitu.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad