Suve suurim pidu Võsu Rannafestival tuleb Poweri ja parimate artistidega! Estoni Kohver: kõva festar on!

uudised.ee

Juba juuli lõpus toimuvale Võsu Rannafestivale on oodatud kõik, kes soovivad osa saada suve suurimast peost parimate Eesti artistide, seltskonna ja tantsumuusikaga. Teiste seas astub üles ka 5MIINUST, julgustades kõiki Võsule kohale tulema.

„Meil on hea meel, et üle kahe aasta on võimalik taaskord korraldada Eesti suurimat rannafestivali. Möödunud aastal jäi üritus koroonapiirangute tõttu ära. Sel aastal saame korraldada festivali kuni 5000 osalejaga, pakkudes külastajatele Võsu Rannafestivali oma tuntud headuses parimate kodumaiste artistidega,“ selgitas festivali korraldaja Romeo Savinski.

30.-31.juulini toimuvale Võsu Rannafestivalile paneb õla alla raadiojaam Power Hit Radio.  „Kuna festivali suurtoetaja on Power Hit Radio, jagub kohapeale eriliselt võimsat powerit ning garanteeritult parimat tantsumuusikat, mida mängib DJ Andres Aljaste. Kindlasti saavad kõik, kes Võsule tulevad, osa suve suurimast peost,“ märkis Power Hit Radio turunduse projektijuht Triinu Talviste.

Kaks päeva kestval Võsu Rannafestivalil astuvad lavale Cartoon, Terminaator, Wateva,  Shanon, Clicheric & Mäx, Pitsa, Öed, villemdrillem, Liis Lemsalu, Koit Toome, RV x KLAUZ, DJ Andres Aljaste ja 5MIINUST. „Kõva festar on,“ kommenteeris Estoni Kohver, kes 5MIINUST poistega esineb lausa mõlemal festivalipäeval.

Võsu Rannafestivali kava:

30.juuli

19.00 Väravad 
19.30 RV x KLAUZ 
20.15 Wateva 
21.30 Terminaator 
23.00 Cartoon 
00.15 5MIINUST 

31.juuli

14.00 Väravad 
15.00 Liis Lemsalu 
16.20 Öed 
17.30 Koit Toome Band 
19.15 Villemdrillem 
20.00 Pitsa 
21.10 Clicherik & Mäx 
22.00 Shanon 
00.00 5MIINUST

Suve suurima rannapeo Võsu Rannafestivali korraldaja Romeo Savinski sõnul saab piirangute tõttu kummalgi festivali päeval vastu võtta kuni 5000 osalejat, mis tähendab, et pileteid jätkub vaid kiirematele. Piiratud arv pileteid on saadaval Ticketeris ning Piletilevis!

Kommentaarid puuduvad