Marju Karini tütar Diana Teniste paljastas omaduse, mis on mehe juures kõige seksikam

uudised.ee

Brigittel on seekordses blogis külas Marju Karni tütar Diana Teniste, kes on Brigitte sõnul tema jaoks kõige inspireerivam uus inimene tema elus aastal 2021. Episoodis esitatakse üksteisele kümme küsimust ja arutletakse erinevatel teemadel. 

Loomulikult tulid kahe naise vahelises vestluseks jutuks ka mehed ja mis on ühe mehe kõige tähtsamad omadused. Esimesena toob Diana välja lojaalsuse, mille peale muheleb Brigitte, et mõnel reede õhtul vastaks ta küll teisiti.

"Oluline on lojaalsus ja et ta mind hästi kohtleks. Mulle selline asi ei sobi, et kui ma kuskil seltskonnas näen, et midagi öeldakse naisele või maha tehakse teineteist. Lojaalsus, et ta hästi kohtleks ja kindlasti, et ta teistest naisterahvastest ei räägiks halvasti," võtab Diana oma vastuse kokku, lisades, et äärmiselt oluline on ka see, kuidas mees suhtub oma emasse.

Diana sõnul on meeste puhul huvitav see, et vahet pole, kas sa oled paks, peenike, pikk või lühike - kui sul on enesekindlus ja sa kohtled naist väärikalt, on see meeletult seksikas.

Brigitte aga jälgib mehe puhul seda, et mees peab olema väljapeetud ja teadma kombeid, kuidas ja mida kuskil öelda või kanda. "Esimene, ta peab olema viisakas. Teiseks on mulle oluline, et ta oma vaimse ja füüsilise tervise eest hoolitseks. Kolmandaks, ta peab armastama oma karjääri. Vahet pole, kui palju raha tal on, aga tal peab olema töökoht, milles ta on enesekindel, sest see väldib seda, et ta hakkaks mind maha tegema," kommenteerib ta. 

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad