Rakvere Funkfesti värava juures saab laupäeval vaktsineerida

uudised.ee

Rakvere vallimäel laupäeval peetava Funkfesti peavärava ees on vaktsineerimistelk, kus saab kahe tunni jooksul COVID-19 vastu vaktsineerida, vahendab BNS.

Vaktsineerida saab vallimäel kella 18-20, teatasid Funkfesti korraldajad reedel. Saadaval on Pfizeri ning Moderna vaktsiine. Vaktsineerib S Silmarõõmu tervisekeskus.

Samal ajal esinevad Rakvere Funkfesti raames vallimäel debüütkontserdiga Reti Niimann ja peale teda ka ansambel Kenors.

Peale vaktsineerimist saab kuulata ka teisi vabariigi funkimaid ansambleid - Gram-Of-Fun, Arg Part, Lexsoul Dancemachine ning Genialistide tribuutbänd eesotsas Robin Juhkentali ning Robert Linnaga tõmbavad värskelt doosi saanutel kindlasti jala tatsuma.

Peale peaesinejat on festivalilised oodatud Tarva parema külje all asuvasse ööklubisse Mjau, kus keerutavad plaati DE FAUX ja DJ Johanna Tenso.

"Kui funkmuusika suudab tuua vaktsineerima kasvõi ühe inimese, on see juba märgiline panus sellele, et inimesed elaksid paremini ja üritused saaksid toimuda ka peale Funkfestivali. Kui mina oleksin veel vaktsineerimata, teeksin seda just funkmuusika saatel. Sest siis ma oleksin funktsineeritud," rääkis Funkfesti peakorraldaja Johannes Pihlak.

Kommentaarid puuduvad