Võimas! Mihkel Raud pidas seda Ott Leplandi esitust superstaarisaate ajaloo kõige paremaks 

uudised.ee

Muusik Ott Lepland esitas “Eesti otsib superstaari” 3. hooaja 7. saates stuudiovoorus David Cook’i pala “Light On”, mille esitust hindas kohtunik Mihkel Raud saate ajaloo parimaks.

“Vedasin välja, aga seda laulu oleks saanud palju paremini laulda,” jääb Lepland täna seda esitust vaadates enesekriitiliseks. Mihkel Raud toona aga nii tagasihoidlikut hinnangut ei andnud ja pidas muusiku esitust üheks parimatest. “Ott Lepland, see oli absoluutselt kõige parem esinemine, mida ma olen “Eesti otsib superstaari” ajaloos kuulnud. Tark mees on rääkinud. Kõik!”

“Superstaarid meenutavad” sarjas tõdes Lepland, et peale 7. saadet pani ta ka pidutsemisele pidurit. “Mäletan, et Maiken ütles mulle väga konkreetselt, et lõpeta pidutsemine ära kui sa tahad siin saates püsida ja keskendu saatele, oma lugudele, vokaalile ja oma vormis püsimisele,” räägib Ott, et pidu ja pillerkaar tuli edu nimel ära lõpetada. 

Vaata ja meenuta, kuidas meeldib?

Kommentaarid puuduvad