Luisa Rõivas kutsub superstaarisaatesse: see on väga kõva kool ühele artistile!

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" esimeses hooajas teise koha saanud Luisa Rõivas osales saates 14 aastat tagasi ja tunnistab, et ega ta superfinaali etteasteid järele vaadanud ei ole. 

"Ma ei ole kunagi vaadanud neid järgi," tunnistab Luisa, et finaalesitusi näeb ta nüüd aastaid hiljem esimest korda. Luisa jäi vahetult enne finaalsaadet haigeks ja avaldab, et peale saadet oli tal umbes 3-4 kuud häältepaeltepõletik. "Ma ikka nutsin enne seda finaali seal tagaruumis, sest see oli ikkagi väga pettumust valmistav," räägib lauljatar.

Superfinaal oli Luisa jaoks tohutu emotsioonide virrvarr. "Ma arvan, et seal oli iga laulu vahel mingi pisar ja siis Sangla (jumestaja Katrin Sangla - toim.) tegi jälle meigi korda," meenutab ta. "Mul isegi ei olnud seal lõpus mingit tunnet, et mul oleks võimalus võita," räägib naine, et oli leppinud juba võidust ilmajäämisega.

"Kindlasti peaks minema ja proovima superstaarisaatest osa võtta. See on väga hea kasvulava, kust õppida kõike - kaamera tööd, inimeste ja meediaga suhtlemist," soovitab Rõivas. "See on väga kõva kool ühele artistile! Võita on jube palju, kaotada tegelikult mitte midagi."

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad