Ellip andis välja isikliku taustaga singli “Square One”

uudised.ee

Sel esmaspäeval ilmus laulja ja laulukirjutaja Ellipi ehk Pille-Riin Karro uus singel “Square One”. Lugu saab kuulata raadiotest ning erinevatelt voogedastusplatvormidelt.

Loo kirjutas ja produtseeris Ellip ise, arranžeeringuga olid abiks Mairo Marjamaa, Siim Avango ja Kaspar Kalluste.

“Kuigi eelmisel kevadel ilmunud lühialbumit eriti palju live‘s esitada ei saanud, tundsin, et aeg on edasi liikuda. Viimase aastaga on palju muutunud. See aasta on olnud justkui varjatud õnnistus,” rääkis Ellip. 

“Lugu ise on naljaka taustaga – mul on kaks bändi, kellega tegutsen ja nende liikmeteks on ainult mehed. Nendes seltskondades on palju nalja saanud fakti üle, KUI vallaline ma olen – viimased kolm aastat olen otsustanud olla nii vallaline, et magusamad naljad kujundasid end ise,” avas ta loo tagamaid. 

“Usun, et iseenda üle naermine on tervislik ning aasta alguses avastasin end sel teemal oma vanalinna loometoas lugu kirjutamast. Lugu valmis praktiliselt ühe päevaga – kui emotsioon on tõene, siis juhtuvadki asjad lihtsalt,” märkis Ellip.

Ellip esineb 27. augustil Jazzkaare raames Fotografiskas. Lauljatariga liituvad laval saksofonist Mairo Marjamaa, bassist Siim Avango ning trummar Kaspar Kalluste.

Kommentaarid puuduvad