Uudo Sepp meenutab superstaarisaadet: täiesti pekkis, ma nii nautisin seda esinemist!

uudised.ee

„Eesti otsib superstaari“ saate 7.hooaja võitja Uudo Sepp meenutab oma superstaariks saamise teekonda ja avaldab, milline esitus talle eriliselt meeldis. 

“Juba on näha kui pinges ja närvis ma olin”, ütleb Uudo kui vaatab oma esimest ülesastumist kohtunike ees. Muuhulgas avaldab laulja, et tegemist oli üldse väga pingelise päevaga, sest Saaremaalt ettelaulmisele kiirustades õnnestus tal politseilt kiiruse ületamise eest trahvi saada. Viibimise tõttu helistas mees veel saatetiimile, et teatada oma hilinemisest. Lõpuks jõudiski Uudo tol päeval kohtunike ette alles viimaste seas. “Mul on juba piinlik,” ütleb Uudo hetked enne seda kui asub oma esmaettekannet vaatama.

“Kui Mihkel Raud haigutas, siis ma teadsin, et tegelikult ei ole mul üldse mõtet siin proovida,” meenutab Sepp. Olenemata Mihkli mitte eriti joviaalsest meeleolust õnnestus Uudol siiski kollane kaart kätte saada. “Kui ma sealt välja tulin, siis olin ma täiesti väsinud,” räägib ta, et väga raske oli saate meeskonna soovitusel tohutuid emotsioone edasi anda.

Stuudiovoorudes oli üheks Sepa valitud looks legendaarne “Kikilips”, mida sai esitatud koos orkestriga. “See mulle meeldib kõige rohkem,” hõiskab mees ja tõdeb, et orkestriga koostöö oli erakordne kogemus ja ta teeks seda meelsasti veel. “Kui finaalesitused välja jätta, meeldib see mulle kõige rohkem,” lisab Sepp, et tundis end vabalt ja nägi ülikonnas šikk välja. “Täiesti pekkis, ma nii nautisin seda esinemist!”

Vaata, millised tunded valdasid Uudot mõned hetked enne seda kui võitja välja kuulutati!

 

Kommentaarid puuduvad