“Eesti otsib superstaari” oluline muudatus! Kaupo Karelson: eelvooru numbrid tulevad tugevamad!

Suvised Seitsmesed

Õige pea saab alguse “Eesti otsib superstaari” 8. hooaeg ning registreerimine saatesse juba käib. Meil on külas saate produtsent Kaupo Karelson, kes on kõikide Superstaari saate osaliste tähelennule kaasa aidanud. Karelson tõdes, et sel aastal on võimalik kõigil staariks pürgijatel kasutada kohtunike ees laulmisel kas fonogrammi või klaverisaatjat, nii et on oodata märkimisväärselt tugevamaid sooritusi.

Õige pea saab alguse “Eesti otsib superstaari” 8. hooaeg ning registreerimine saatesse juba käib. Meil on külas saate produtsent Kaupo Karelson, kes on kõikide Superstaari saate osaliste tähelennule kaasa aidanud. Karelson tõdes, et sel aastal on võimalik kõigil staariks pürgijatel kasutada kohtunike ees laulmisel kas fonogrammi või klaverisaatjat, nii et on oodata märkimisväärselt tugevamaid sooritusi.

Kommentaarid puuduvad