Getter Jaani uus välimus ehmatas staarisaate kohtunikke: murelikuks teeb 16-aastane, kes näeb välja nagu 36-aastane

uudised.ee

Verinoor Getter Jaani esines superstaarisaates kohtunikele looga "Cruella de Ville", mis pärineb filmist "101 dalmaatsiakoera". Kuivõrd lauljatar oli ise tol hetkel vaid 16-aastane, rabas ta lavale astudes uue ja muutunud välimusega, mille peale ütles Mihkel Raud, et poleks neiut äragi tundnud.

"Sinuga on toimunud mingid uskumatud muudatused. Mind teeb natukene murelikuks 16-aastane tüdruk, kes näeb välja nagu 36-aastane tüdruk. Võrreldes sinu eelmise esinemisega oli siin rohkem elu, aga ma pole kindel, et see on sinu elu," kommenteeris Raud neiu uut välimust.

Ka Rein Rannap tõdes, et Getter küll üllatas teda, aga temale sümpatiseeris varasem versioon temast rohkem. 

Maarja-Liis lootis Getteri esinemisest rohkem sügavust ja kurjust. "Ootan sinult rohkem," nentis ta.

 

 

Verinoor Getter Jaani esines superstaarisaates kohtunikele looga “Cruella de Ville”, mis pärineb filmist “101 dalmaatsiakoera”. Kuivõrd lauljatar oli ise tol hetkel vaid 16-aastane, rabas ta lavale astudes uue ja muutunud välimusega, mille peale ütles Mihkel Raud, et poleks neiut äragi tundnud.

“Sinuga on toimunud mingid uskumatud muudatused. Mind teeb natukene murelikuks 16-aastane tüdruk, kes näeb välja nagu 36-aastane tüdruk. Võrreldes sinu eelmise esinemisega oli siin rohkem elu, aga ma pole kindel, et see on sinu elu,” kommenteeris Raud neiu uut välimust.

Ka Rein Rannap tõdes, et Getter küll üllatas teda, aga temale sümpatiseeris varasem versioon temast rohkem. 

Maarja-Liis lootis Getteri esinemisest rohkem sügavust ja kurjust. “Ootan sinult rohkem,” nentis ta.

 

 

Kommentaarid puuduvad