Merilin Mälk meenutab eriti ebameeldivat kogemust reisil: ma lihtsalt röökisin, karjusin ja nutsin!

uudised.ee

Lauljanna Merilin Mälk käis külas Sky.ee veebisaates “Tõde minu Instagrami piltide taga”, kus meenutas muuhulgas ka oma kõige piinlikumat esinemismomenti, mis leidis aset mõned aastad tagasi Kreeta saarel reisil olles.

Merilin meenutab, kuidas Kreeta reisile sõideti gümnaasiumi lõpureisina. Ühel hetkel koos seltskonnaga maha istudes teatas Merilini õpetaja, et neiu võiks haarata võimalusest kasutada vaba mikrofoni.

“Ma ütlesin talle, et kuule, ma olen natukene joonud, see ei ole väga hea mõte,” selgitas lauljanna. “Lõpuks läks see surumine lihtsalt nii piinlikuks, et ma ei saanud enam ära öelda,” rääkis ta. Merilin laulis seepeale 2014. aasta Eurovisiooni võidulugu “Rise Like A Phoenix”. Heli oli aga nii kohutav, et Merilini kogemus oli tõeliselt nörritav.

“Me läksime bussiga tagasi hotelli ja mul oli selline ärevus, et ma lihtsalt röökisin, karjusin ja nutsin,” meenutas ta lõbusa õhtu kurvaks kiskunud lõppu.

Kommentaarid puuduvad