Uudo Sepp superstaarisaate võidust: midagi meie perekonnas muutus – tekkis midagi erilist!

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" 7. hooaja võitja Uudo Sepp tunnistab, et tema jaoks oli saates osalemine elumuutev otsus ja peale saate võitmist muutus midagi ka tema perekonnas.

Finaalis seisis Uudo kõrvuti Sissiga. "See kurnas nii retsilt ära," tõdeb Uudo, et oli superfinaaliks juba väga väsinud. Samas ütleb ta, et hetked, mis ta laval veetis, andsid talle jõudu edasi minna. "See oli väga hull tunne. Sellel hetkel ei saanud ma midagi aru," ütleb Uudo, et võiduhetk lõi ta pahviks.

"Mu õde oli ka pisarates, sest ta ei oleks kunagi arvanud, et meil võiks midagi nii hästi minna," ütleb Uudo, et nende pere on lihtsad inimesed Saaremaalt. "Nagu te nägite saate alguses - ega ma midagi palju endast ei arvanud, sest ma ei olnud midagi saavutanud enda elus. Kui see saavutus sai tehtud, siis midagi meie perekonnas muutus - tekkis midagi erilist."

Uudo sõnul ei ole ta ennast kunagi superstaarina tundnud, ei enne ega pärast saadet. "Ma olengi lihtsalt Uudo Sepp. Ma teen südamega oma asja, keeran vahel midagi natukene nihu, aga siis jälle parandan," räägib Sepp, et ta on ikkagi inimene.

"Minu teekond oli uskumatu!" õhkab laulja lisades, et see kulges läbi mägede ja orgude. "Alguses olin ma tohutu maakas ja kui Sina tunned, et natuke nagu vääriksid midagi sellist, siis registreeri! See on elumuutev otsus," lubab Uudo.


Foto: TV3

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad