Epp Kärsin avaldab, kui kaua peaks kestma üks hea eelmäng ja mida see võiks sisaldada

uudised.ee

Laupäeval toimus Haapsalu linnuses enesearengufestival Hea Elu, kus 12 tunni jooksul astus üles 12 esinejat, sealhulgas Inga Lunge, Mihkel Raud, Raivo Ilmsalu, Merike Villard ja Roland Tokko, kes jagasid häid mõtteid ja ideid, kuidas viia oma elu järgmisele tasemele. Epp Kärsin rääkis festivalil teadlikust seksuaalsusest.

Epu sõnul elame me täpselt nii hästi, kui seksime ja seksime täpselt nii hästi, kui elame. “Mehed, eelmäng tähendab seda, et te võtate väga palju kohustusi ka naiste õlgadelt vähemaks. Eelmäng võib kesta 36–72 tundi. Küsige rohkem oma naistelt, mida te saate teha, et neil oleks lihtsam, ja tundke huvi, kas te olete teinud midagi, mis neid on solvanud,” soovitas Epp. “Need, kes oskavad väärtustada head seksi, teavad ka head elukvaliteeti. Seksuaalenergia on nagu elav tuli meie sees.”

“Naise kõvaketas asub tema tupe siseseintes ja tee naise südamesse käib läbi rinnamassaaži,” sõnas Epp. Ta jätkas enneaegse seemnepurske teemadel: “Orgasmi ja ejakulatsiooni on võimalik eristada. Need on kaks täiesti eri maailma. Kui mees hakkab kogema sisemisi naudinguid, siis nende orgasmid kestavad palju kauem. Nende keha võib lausa võbelema hakata.”

Artikkel refereeritud Delfi Naistekast.

Kommentaarid puuduvad