Jaagup Kreemi selge sõnum kultuuriministrile: ole kena ja astu tagasi!

uudised.ee

Täna algas Võsu Rannafestival, kus teiste seas astub üles ka legendaarne Terminaator. Püüdsime kinni bändi ninamehe Jaagup Kreemi ja äsja ansambliga liitunud Rene Puura. Uurisime meestelt, mida suvi toob ja kui palju neid 9. augustist taas kehtima hakkavad piirangud mõjutavad. Muu hulgas saime teada, et ka Jaagup Kreem on kultuuriministri Anneli Oti väljaütlemistes vaktsiinide osas pettunud ning soovitab naisel tagasi astuda.

Täna algas Võsu Rannafestival, kus teiste seas astub üles ka legendaarne Terminaator. Püüdsime kinni bändi ninamehe Jaagup Kreemi ja äsja ansambliga liitunud Rene Puura. Uurisime meestelt, mida suvi toob ja kui palju neid 9. augustist taas kehtima hakkavad piirangud mõjutavad. Muu hulgas saime teada, et ka Jaagup Kreem on kultuuriministri Anneli Oti väljaütlemistes vaktsiinide osas pettunud ning soovitab naisel tagasi astuda.

Kommentaarid puuduvad