Sissi Nylia Benita meenutab superstaarisaadet ja teeb üllatava avalduse: ma ei oleks tahtnud võita

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” 7. hooajal teise koha saavutanud lauljatar Sissi Nylia Benita tunnistab, et nägi end algusest peale finaalis, kuid võita ta ei tahtnud. 

“Ma arvan siiralt, et see oli üks mu kõige paremaid esitusi,” ütleb Sissi kui vaatab oma esimest ülesastumist kohtunike ees. Sissi sõnul oli ta tol päeval närvis hetkeni, mil ta võttis oma telefonist helistiku ja siis saabus rahu. “Kui ma hakkan laval laulma, siis ma tunnen end hästi koduselt. See on see üks asi maailmas, mida ma oskan,” räägib Sissi.

Stuudiovoorus astus Sissi koos orkestriga üles kui esitas lugu “Blame it on the boogie”, mis talle kõige vähem meeldis. “Ma ei tundnud end üldse enesekindlalt,” meenutab lauljatar, et lavalt maha tulles ei olnud ta üldse oma sooritusega rahul. Kuna Sissi oli toona sellises vanuses, et tema hääl polnud veel päris puhas, siis oli see lugu tema jaoks natuke kõrge, arvab ta. “Laulsin hästi madalas registris ja tummiselt. Ma kuulen, kuidas ma neid ülemisi otsi surun,” kommenteerib ta oma esitust. Lisaks tekitab selle loo ülesehitus Sissi jaoks tänaseni segadust – pidevalt läheb sassi nii salmi osa kui refrään. “See on forever veider laul mu jaoks ja ma ei saa sellega korralikult hakkama.”

Suurepärase esituse tegi Sissi aga kui tõi lavale loo “Uptown Funk”, mida saatis võimas koreograafia. Täna oma esitust vaadates on Sissi väga rahul ja peab kohtunike peale näpuga näitamist heaks lükkeks.

Superfinaalis oli Sissi vastamisi Uudo Sepaga. Lauljatar tunnistab, et tundis tegelikult algusest peale, et on finaalis, kuid superstaarisaate võidab meesterahvas. “Ma ei oleks tahtnud võita,” teeb Sissi üllatava avalduse põhjendades, et ta ei taha endale tiitleid külge.

Vaata täispikka meenutust TV3Playst!

“Eesti otsib superstaari” 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad