Anett esitleb debüütalbumit pühapäeval suure välikontserdiga Keila-Joa lossi pargis

uudised.ee

Anett annab erilise debüütalbumi esitluskontserdi juba sel pühapäeval Keila-Joa lossis pargis, kus külalisartistidena astuvad lavale ka albumil kaasa teinud soulilauljad YASMYN ja Rita Ray.

Aasta Pop- ja naisartist Anett annab sel pühapäeval, 1. augustil Keila-Joa lossi pargis enda karjääri suurima soolokontserdi, kus nii uue albumi muusika kui varasem looming tuleb esitusele eriseadetes. Lisaks Anetile ning tema ansamblile on võimalik laval näha laiendatud koosseisu puhkpillide näol ning praeguseks on välja hõigatud kõik külalisesinejad, kelle hulka kuuluvad albumil kaasa teinud souli lauljad YASMYN ja Rita Ray. Lisaks astub üles loo “Get by” kaasautor, produtsent ja multiinstrumentalist Joshua Stephenz ehk Carl Tuulik.

Eelmise nädala lõpus andis Anett märku uuest taaskasutuspõhisest suvekollektsioonist "Seaside dreams", mis on järjeks talvisele taaskasutuspõhimõttel valminud populaarsele jakikollektsioonile "Morning After". Ühest armsast Tartu teise ringi poest leitud puuvillast triiksärkidele on tikandina peale kantud Võsule pühendatud suveloo “Never Want to Leave" lüürika. “Seda ikka selleks, et kanda albumi muusikat endaga,” lisab Anett. Uued tooted koos plaatidega tulevad limiteeritud koguses müügile ka pühapäeval toimuvale kontserdil. Tutvu tootega 311.ee lehel

Videoklipis päev Anetiga, käis laulja üle pika aja Keila-Joal ja imetles koha ilu ja võlu. “Keila-Joa lossi park on imeilus ja ma olen väga rõõmus, et saan enda uut albumit presenteerida just sellises keskkonnas,” kommenteerib Anett. Lisaks jagab artist klipis, kus hakkab kontsert täpsemalt aset leidma, kuidas lähevad ettevalmistused ning millised on tema mõtted ja tunded seoses enda debüütalbumi “Morning After”iga. 50 viimast piletit soodsama hinnaga Piletilevist.

Kommentaarid puuduvad