Billie Eilish avaldas oma teise stuudioalbumi “Happier Than Ever”

uudised.ee

Billie Eilish avaldas sel reedel oma teise stuudioalbumi “Happier Than Ever, mis sarnaselt eelmisele, mitu Grammy auhinda võitnud debüütalbumile “When We All Go To Sleep, Where Do We Go?” valmis tema venna Finnease abiga.

Albumil on 16 lugu ning ühendab endas mitmeid erinevaid žanreid, avades uusi külgi Billie Eilishist kui artistist. 

Õe-venna tandem asus uue albumi kallal tööle ajal, mil maailm läks lukku ja Billie Eilish rääkis avalikult oma depressioonist ning tundis end õnnelikumana kui kunagi varem. Artisti sõnul pole siiski tegemist tema debüütalbumi õnneliku vastandiga, “Happier Than Ever” on teistsugune õudusunenägu – pained, mis avalduvad läbi vaimse vägivalla, mürgiste jõustruktuuride, piinava kuulsuse ja usaldamatuse. Erinevalt debüütalbumist, mille sisu oli laulja sõnul peaaegu täielikult väljamõeldud, on uus album aus ja sisaldab lugusid peamiselt Eilishi enda ja tema lähedaste elust. 

“Tahtsin teha ajatu plaadi, aga mis ei oleks ajatu ainult teiste inimeste arusaamade järgi, vaid ajatu ka minu enda jaoks. Mind inspireerisid paljud lapsepõlves armastatud ja veidi vanema generatsiooni artistid nagu Julie London, Frank Sinatra ja Peggy Lee,” sõnas Eilish.

“Ma arvan, et muutused on üks parimaid kingitusi maailmale. Inimene peaks olema täpselt selline, nagu ta sel hetkel on, tunneb ja olla tahab… Tunnen end oma nahas nii palju mugavamana ja enesekindlama laulja ja kunstnikuna. Mulle on meeldinud suureks saada, muutuda ja vananeda. See on olnud kõigi aegade parim asi,” lisas ta.

Kommentaarid puuduvad