Egert Milder muusikute karmist reaalsusest: koguaeg pead valmis olema, et midagi jääb ära

Ingrid Teesalu

"Suvistes Seitsmestes" on külas laulja ja laulukirjutaja Egert Milder, kellelt uurime, kas ja kuidas lõid uued koroonapiirangud tema esinemisgraafiku sassi. Näiteks pidi Milder esinema kauaoodatud Intsikurmi festivalil, ent see jääb tänavu taas paraku ära ning sellest on muusikul äärmiselt kahju, sest seda sai oodatud küll. Ka karantiinis passimine teda ei inspireeri. "Minu uued lood sünnivad siis, kui ma tean, et saan neid kellegagi jagada," tõdeb muusik.

Vaata pikemalt videost!

“Suvistes Seitsmestes” on külas laulja ja laulukirjutaja Egert Milder, kellelt uurime, kas ja kuidas lõid uued koroonapiirangud tema esinemisgraafiku sassi. Näiteks pidi Milder esinema kauaoodatud Intsikurmi festivalil, ent see jääb tänavu taas paraku ära ning sellest on muusikul äärmiselt kahju, sest seda sai oodatud küll. Ka karantiinis passimine teda ei inspireeri. “Minu uued lood sünnivad siis, kui ma tean, et saan neid kellegagi jagada,” tõdeb muusik.

Vaata pikemalt videost!

Kommentaarid puuduvad