Linna- ja loomefestival Augustiunetus ootab kõiki kultuurisõpru Pärnu jõe kaldale

Suvised Seitsmesed

Kuigi palavad rannailmad on möödas, jagub suvepealinnas tegemist küllaga – järgmisel nädalavahetusel muutub Pärnu jõe kallas unetute lemmikkohaks. Erkki Sarapuu käis uurimas, millega augusti unetuse festival seekord üllatab ja miks tasub just Pärnus tähti vaadelda.

Pärnu suvistel sündmustel tasub pilk peal hoida kultuur.parnu.ee lehel!

Kuigi palavad rannailmad on möödas, jagub suvepealinnas tegemist küllaga – järgmisel nädalavahetusel muutub Pärnu jõe kallas unetute lemmikkohaks. Erkki Sarapuu käis uurimas, millega augusti unetuse festival seekord üllatab ja miks tasub just Pärnus tähti vaadelda.

Pärnu suvistel sündmustel tasub pilk peal hoida kultuur.parnu.ee lehel!

Kommentaarid puuduvad