Ootamatu pööre superstaarisaates ajas Mihkel Raua endast välja: see on sulaselge ebaõiglus päise päeva ajal!

uudised.ee

Ei olnud haruldane, et saates "Eesti otsib superstaari" langes konkurentsist juba varakult välja mõni kohtunike lemmik. Nii läks ka lauljatari Anna-Liisa Supiga, kes sümpatiseeris eriti just Mihkel Rauale.

Väljalangemisvoorus Raimondo Laikrega vastamisi läinud Anna-Liisale Heidy Purga ja Rein Rannap edasipääsu ei ennustanud. Nii ka paraku läks, mispeale oli Raud äärmiselt nördinud. "Umbrohi ei hävine. Raimondo on tore poiss, aga on selge, et Anna-Liisa on temast tuhat korda parem," kommenteeris ta oma lemmiku kaotust.

Ei olnud haruldane, et saates “Eesti otsib superstaari” langes konkurentsist juba varakult välja mõni kohtunike lemmik. Nii läks ka lauljatari Anna-Liisa Supiga, kes sümpatiseeris eriti just Mihkel Rauale.

Väljalangemisvoorus Raimondo Laikrega vastamisi läinud Anna-Liisale Heidy Purga ja Rein Rannap edasipääsu ei ennustanud. Nii ka paraku läks, mispeale oli Raud äärmiselt nördinud. “Umbrohi ei hävine. Raimondo on tore poiss, aga on selge, et Anna-Liisa on temast tuhat korda parem,” kommenteeris ta oma lemmiku kaotust.

Kommentaarid puuduvad