Järjekordne festival jääb ära: Sume suvekontserdid sellel aastal ei toimu

Sume suvekontsertide raames sel nädalavahetusel Pärnus toimuma pidanud Trad.Attacki! kontsert ja järgmisel reedel Viimsis aset leidma pidanud Nublu akustiline kontsert koos erikülalise Curly Stringsiga jäävad ära. Nöepi erikontsert lükkub järgmisesse aastasse ning toimub 2022. aasta 6. augustil. Kõik Ticketerist ja Piletilevist soetatud piletid ostetakse tagasi ning piletisumma kantakse automaatselt 14 päeva jooksul kliendi kontole.​

“Uuel nädalal terendavad piirangud seavad meid kontserdikorraldajana keerukasse olukorda, mistõttu peame paraku augusti alguses toimuma pidanud Sume suvekontserdid ära jätma. Otsus ei tulnud kergelt, aga kui meie eesmärk on pakkuda terviklikku kontserdikogemust nii külastajatele kui ka artistidele, kus kõik end mõnusalt ja turvaliselt tunda saaksid, siis paraku praeguses olukorras on selle täitmine komplitseeritud,” kommenteeris kontserte korraldava kontserdikorraldusagentuuri PS Music Events pressiesindaja Liisa Lahtmets.

“Oleme otsustanud edasi lükata või jätta ära kõik meie augustis toimuma pidanud kontserdid. Raske südamega tehtud otsus, aga hetkeolukorras kõige mõistlikum ning kasutame praegust kuu aja pikkust pausi selleks, et planeerida sügisesi sündmusi, kuhu pääseb koroonatõendi alusel,” lisas Lahtmets.

Noepi 6. augustil toimuma pidanud erikontsert lükkub järgmisesse aastasse ja toimub 6. augustil 2022. Juba soetatud kontserdipiletid kehtivad automaatselt ka järgmisel aastal. Uue kuupäeva mittesobivuse korral on kuni 17. augustini võimalik Ticketeri ja Piletilevi pileteid tagastada. Lisainfo leiab aadressil www.sumefestival.ee.

7. augustil Pärnus Villa Ammende aias toimuma pidanud Trad.Attacki! kontsert ning 13. augustil Viimsi vabaõhumuuseumis toimuma pidanud Nublu akustiline kontsert koos erikülalise Curly Stringsiga jäävad ära.

Kommentaarid puuduvad