Rasmus Rändvee teekond staarisaates algas konarlikult: mulle öeldi, et ära ulu nagu skisofreeniline lehm!

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” saate 5. hooaja võitja Rasmus Rändvee vaatab tagasi enda saates tehtud esitustele ja meenutab, et ega see teekond võiduni tal kergelt ei tulnudki.

Rasmus oli vaid 16-aastane, kui ta esimest korda kohtunike ette astus ja neile rõõmsameelselt teatas, et soovib saatesse kandideerida selleks, et koguda tuntust bändimehena ja saada kogemust koreograafia vallas. "Siit tuleb kohe esimene meem superstaarist, mis mul oli," naerab Rasmus, et ta tuli lootusega saada paremaks tantsijaks... laulusaatesse. "Ma olen kõige suurem karukäpp, nii et ma võib-olla ei eksinud, sest koreograafia on väga vajaka," meenutab ta.

Viljandisse minnes kohtus Rasmus ka lauluõpetaja Maikeniga, kes andis kõigile osalejatele enne kohtunike ette astumist nõu. Nii oli näiteks Rasmusel esialgu plaanis oma esituse lõppu jätta ebakõlasid täis ulgumine. Seepeale kommenteeris Maiken, et kui Rasmus ei kavatse ulguda nagu skisofreeniline lehm, on tal juba kõik hästi.

Finaalvoorus esitas Rasmus Rändvee lugu "Losing My Religion". "Tähelepanelik vaataja võib näha, et siin on ühed saatuslikud mustad viigipüksid ja must pintsak. Kui meil tegelikult oli Karolin Kuusik, kes pidi meid riidesse panema, siis ma ei tea miks, aga ma olin jonnipunn ja need olid mu vanaisa pulmaülikond- ja kingad," meenutab Rasmus, kuidas tal olid terve saate vältel pea enamus ajast koguaeg samad riided seljas.

"Kui on üks inimene, keda ma endiselt kardan, on Mihkel Raud. Võib-olla see on lihtsalt lapsepõlvetrauma, sest ma olin 16 ja kõik need Raua karmid sõnad said öeldud, aga Mihkel Raud on endiselt selline, kellega ma mõtlen rohkem, mida ma räägin. Natuke on jäänud selline toores hirm Mihkli kiilaspea ja sõnade vastu," avaldab Rändvee. 

Üllatuslikult selgub, et Rasmusel polnud pea pool saadet hambapastat ja nii oli mees sunnitud kaasvõistlejate hotellitubade taga koputamas käima, et ehk keegi laenab. "Ma olin täiesti abitu! Ma olin 16, mul ei olnud raha ja mõlemad vanemad mõtlesid, et nad andsid mulle taskuraha, aga nad ei andnud ja ma ei teadnud Tallinnast mitte midagi," muheleb Rasmus.

Ühel korral seisis ta ka kolme viimase seas ja teda ähvardas väljalangemine. "Ekstreemspordina võib soovitada seal kolme seas seismist, aga ma olen hüpanud langevarjuga, ma olen sõitnud krossi ja teinud igast ekstreemspordi asju, aga ma arvan, et nii kõrge mu pulss pole kunagi veel olnud," tunnistab ta.

Vaata täispikka meenutust TVPlay videost!

"Eesti otsib superstaari" 8. hooaeg stardib juba eeloleval sügisel ning eelvoorudesse registreerumine on alanud. Osalema oodatakse kõiki andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Kui tunned, et Sinu aeg on käes, siis täida ankeet TV3 kodulehel SIIN!

Kommentaarid puuduvad