“Eesti otsib superstaari” uue hooaja kohtunikud on selgunud!

uudised.ee

Täna avalikustas TV3 sügise suurima teleshow „Eesti otsib superstaari“ kohtunikud. Kaheksanda hooaja superstaariks pürgijaid hakkavad hindama Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap.

Kui Mihkel Raud ja Koit Toome on superstaarisaate kohtunikuks olnud varemgi, siis Birgit Sarrap astub sellesse rolli esmakordselt. „Võib vaid õnne soovida, et „Eesti otsib superstaari“ esimesest võitjast on kaheksandaks hooajaks sirgunud saate kohtunik,“ tundis heameelt TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv. „Birgit on selleks rolliks küps ning arvan, et temast saab soe ja rahvalik kohtunik,“ lisas ta.

Birgit Sarrap on uueks väljakutseks valmis, julgustades saates osalema. „Ma väga loodan, et kõik, kes vähegi tunnevad, et see on nende jaoks õige koht; et muusika on nende elu või osakene elust; et nad tõesti tahavad midagi Eesti rahvale ja võib-olla kogu maailmale pakkuda, saadavad ankeedi,“ rääkis Birgit, kelle sõnul pole „Eesti otsib superstaari“  lihtsalt saade või laulukonkurss: „See võib muuta sinu elu ja täita kõik su unistused,“ kinnitas ta isiklikust kogemusest.

Koit Toomegi innustab saatesse registreeruma ning vähem pabistama ja rohkem endasse uskuma. „Ükskõik, mis maailmas toimub - meil kõigil on endiselt soov tulla kokku, ühiselt laulda ja olla osa suurest superstaariperekonnast nii saates kui ka kodus telerite ees,“ märkis Toome.

Ka staažikaim kohtunik Mihkel Raud soovitab superstaariteekonda ette võtma: „On olnud pöördelised ajad ja oleme pidanud üsna paljust loobuma, kuid üks, millest kunagi ei tasu ega tohi loobuda, on unistused ja nende täitmine. Seega tasub tulla saatesse ja end kohe kirja panna!“

„Eesti otsib superstaari“ uut hooaega juhib Karl-Erik Taukar. Eesti kaheksandale superstaarile kuulub TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot ning artistileping Universal Music Balticsiga, millega kaasnevad: lühialbum, mis valmib tipp-produtsentide käe all; professionaalne muusikavideo; võitjast saab Universal Music Balticsi prioriteetartist; võitja singlid/lühialbum saavad professionaalse meeskonna turundustoe; täismahus Spotify Premium promokampaania.

Eelvoorudesse registreerumiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel: https://tv3.ee/superstaar2021

Saatesse saab end kirja panna kuni 14.augustini, mil Ülemiste keskuses toimub superstaarisaate 8.hooaja suur avavoor.

Vaata ka kohtunike esimesi kommentaare pressikonverentsilt!

 

Kommentaarid puuduvad