Peaminister Kaja Kallas võttis taas sõna ralli teemal

uudised.ee

Peaminister Kaja Kallas meenutab oma Facebooki postituses, et eelmisel aastal sai temast mäletatavasti korraks rahvavaenlane, kui söandas Twitteris imestada, miks rallist meedias nii palju kirjutatakse. Ta tunnistas, et vastukaja ei jätnud kahtlust, miks teekatte ja rehvivaliku küsimused meedias domineerivad iga kord, kui meie sõitjad tegutsevad – ralli lihtsalt ongi Eesti inimeste jaoks nii oluline.

Kaja Kallas võttis Stenbocki majas vastu Rally Estonia korraldajad eesotsas ralli direktori Urmo Aavaga, kes tegid kokkuvõtte tänavusest suursündmusest ja rääkisid tulevikuplaanidest. 

Peaminister kinnitab, et riik toetab Rally Estoniat olulisel määral ja tal oli hea meel kuulda, et see sündmus on kohalike elanike poolt üldiselt soojalt vastu võetud, rahvusvaheline huvi mastaapne ning koostöö riigiga tõhus.

''Väga huvitav oli kuulda ka plaanidest, kuidas korraldajad kavatsevad tasakaalustada korralduse keskkonnamõjusid – rohepööre on oluline kõigile ja igas valdkonnas. Edu,'' soovib peaminister oma sotsiaalmeedia postituses.

[embed]https://uudised.tv3.ee/

Kommentaarid puuduvad