Staarisaate kohtunik Mihkel Raud lajatab: kes kriitikat ei talu, see otsigu endale turvalisem elukutse

uudised.ee

Täna avalikustas TV3 sügise suurima teleshow „Eesti otsib superstaari“ kohtunikud, kelleks on Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Uurisime Mihkel Raualt, milline kohtunik kavatseb tema tänavusel hooajal olla ja miks ikkagi peaks iga soovija saatesse kindlasti kandideerima.

Mihkel Raud sõnab, et superstaari 8. hooaeg võiks tulla, ja ta tulebki, täiesti teistsugune kui eelmised. ''Iga hooaeg on tegelikult eriilmeline. Selle dikteerib see, et meil on taaskord kohtunike paneel, millist meil varem pole olnud. Meil on uus kohtunik Birgit Sarrap ja juba see määrab hooaja kulgemise ja selle, et uus hooaeg tuleb teistsugune kui varasemad,'' lausub Raud.

''Ma ei ole kuulnud, et tänapäeval ei tohi enam karmilt öelda. Eks me siis proovime järgi, kui karmilt tänapäeval tohib öelda ja milliseid sanktsioone siis rakendatakse. See on minu jaoks uus informatsioon,'' muigab Raud. Ta lisab, et kui inimesed kardavad solvamist ja halvasti ütlemist, siis peaks mõtlema, kas on tegu õige valikuga. ''Meelelahutusmaailm on  selline, et kes hunti kardab, see metsa ei lähe. Ehk kes Mihkel Rauda kardab või Birgit Sarrapit ja Koit Toomet, siis see ei lähe saatesse. Show business on armutu. Meie ütleme veel suhteliselt kenasti võrreldes kõikide nende inimestega, kes hakkavad neid superstaare hiljem sotsiaalmeedias kommenteerima,'' räägib Raud uusi superstaare eesootavast reaalsusest.

„Eesti otsib superstaari“ uut hooaega juhib Karl-Erik Taukar. Eesti kaheksandale superstaarile kuulub TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot ning artistileping Universal Music Balticsiga, millega kaasnevad: lühialbum, mis valmib tipp-produtsentide käe all; professionaalne muusikavideo; võitjast saab Universal Music Balticsi prioriteetartist; võitja singlid/lühialbum saavad professionaalse meeskonna turundustoe; täismahus Spotify Premium promokampaania.

Saatesse saab end kirja panna kuni 14. augustini, mil Ülemiste keskuses toimub superstaarisaate 8.hooaja suur avavoor. Eelvoorudesse registreerumiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel: https://tv3.ee/superstaar2021

Vaata lähemalt videost, miks Mihkel Raud soovitab staarisaatesse tulla ja mida ta kohtuniku töö puhul enim hindab.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3210437[/embed]

Kommentaarid puuduvad