Staarisaate võitnud Birgit Sarrap toob oma kogemuse kohtunikelauda: loodan neile noortele mentoriks olla

uudised.ee

Täna avalikustas TV3 sügise suurima teleshow „Eesti otsib superstaari“ kohtunikud, kelleks on Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Uurisime Birgitilt, kuidas mõjutab tema enda kogemus selles saates teda kohtunikuna ja millised on tema ootused uueks hooajaks.

Birgit Sarrap võitis staarisaate 14 aastat tagasi ja nüüd astub esmakordselt üles kohtunikurollis. Ta loodab, et see kogemus mõjub pigem positiivselt. ''Ehk ma saan noortele ka sellise mentorina abiks olla ja mõistan, mida nad tunnevad. Loodan, et nad julgevad ka minult nõu küsida,'' ütleb ta uue rolli eel.

Kindlasti plaanib Birgit Sarrap jagada ka kriitikat ja hindab osalejates eeskätt täiskomplekti. ''Ma ei ole otseselt plaani võtnud, et nüüd ma olen selline kohtunik, aga ma kindlasti püüan olla väga aus. Kui muidu teatakse mind väga leebe naisterahvana, siis tahaksin saates ka konstruktiivset kriitikat jagada,'' lausub Birgit Sarrap.

„Eesti otsib superstaari“ uut hooaega juhib Karl-Erik Taukar. Eesti kaheksandale superstaarile kuulub TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot ning artistileping Universal Music Balticsiga, millega kaasnevad: lühialbum, mis valmib tipp-produtsentide käe all; professionaalne muusikavideo; võitjast saab Universal Music Balticsi prioriteetartist; võitja singlid/lühialbum saavad professionaalse meeskonna turundustoe; täismahus Spotify Premium promokampaania.

Saatesse saab end kirja panna kuni 14. augustini, mil Ülemiste keskuses toimub superstaarisaate 8.hooaja suur avavoor. Eelvoorudesse registreerumiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel: https://tv3.ee/superstaar2021

Vaata lähemalt videost, mida Birgit kohtunikurolli eel tunneb ja milline võiks olla tema meelest algav 8. hooaeg.

 

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3210444[/embed]

Kommentaarid puuduvad