Vanade esituste vaatamine tõi Getter Jaanile pisarad silma: nii äge, et elu on andnud sellise võimaluse

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” saate 3. hooajal osalenud Getter Jaani meenutab enda etteastete tagamaid ja tõdeb, et niimoodi ajas rännata ja vanu esitusi meenutada on äärmiselt tore ja emotsionaalne. 

Oma kõige esimest etteastet kohtunike ees vaadates hakkab Getter naerma ja talle meenub, kuidas loo lõpus hääle mängimine oli totaalselt spontaanne otsus. "Ma ei tea üldse, kuidas ma julgesin seda teha, ju see adrenaliin oli nii kõrge juba, et ma tundsin, et see on õige asi," muheleb ta. Ka kohtunikele meeldis Getter silmapilkselt ning Raua sõnul oli Getteril ilus välimus ja hea lauluhääl, küll aga noris ta Getteri häälduse kallal, mis lauljal tänasenigi meeles on. 

Ühes finaalvoorus esitatud lugu "The Climb" meenutab Getter kui üht oma isiklikku lemmikesitust. "See oli tol ajal üks mu lemmikumaid laule ja siis ma olin nii põnevil, kui ma sain seda lugu esitada. Nii lahe on vaadata neid silte, mida vaatajad on kaasa teinud," sõnab ta ning lisab, et tal on endiselt alles üks suur silt, mille tema klassikaaslased talle valmistasid ja saatest saadud number. Muuseas, nad käisid teda igal pühapäeval saates vaatamas ja kaasa elamas. 

Getterit muudab veel tänagi hädaks finaalvoorus esitatud lugu "Taas punab pihlapuid". "Mis värk sellega on, et see mind endiselt nutma ajab?" muutub lauljatar härdaks. "Ma otsest põhjust ei tea, miks nii emotsionaalseks läks, aga nii tore on vahel ajas läbi nende lugude tagasi minna - kus kõik alguse sai. Ma olin saanud 16 ja ma unistasin igasuguseid ja suuri asju, aga lihtsalt nii äge on mõelda, et elu on andnud sellise võimaluse."

Getter tunnistab, et kordagi konkreetselt võidu peale ta ei mõelnud. "Ma elasin päev korraga ja läksin edasi. Aga ju siis pidigi nii minema, et ma saan 4. koha ja vaadake, kuhu see 4. koht mind viinud on! Alati tuleb unistada ja ükskõik kui suur see unistus ka ei oleks, ei pea neist alati kõva häälega rääkima ja sa võid neid hoida enda sees," kommenteerib ta. 

Vaata täispikka Getteri meenutust videost!

Kommentaarid puuduvad