Tõnis Mägi üllatab teises keeles muusika kirjutamisega

uudised.ee

Tõnis Mägi nimega seostuvad eriti enne taasiseseisvumispäeva laulud nagu “Koit” ja “Palve”. Kevadel teatas Tõnis Mägi, et on töötamas uue venekeelse albumi kallal, kus saavad uue kuue juba eesti keeles tuttavaks saanud palad, ent kust leiab ka senikuulmata lugusid.

Tõnis on öelnud, et venekeelse teksti loomise mõte on seotud ka Tallinna olümpiaregatist 40 aasta möödumisega, mil ta andis palju intervjuusid ning selgus, et et tema lauldud muusika, mis sai kunagi 40 aastat tagasi lauldud, on siiamaani raadiotes mängitav.

Ühtlasi rääkis ta Suviste seitsmeste intervjuus, kuidas ta kontsertiteks valmistub ja palju muud. Vaata lähemalt videost.

Tõnis Mägi nimega seostuvad eriti enne taasiseseisvumispäeva laulud nagu “Koit” ja “Palve”. Kevadel teatas Tõnis Mägi, et on töötamas uue venekeelse albumi kallal, kus saavad uue kuue juba eesti keeles tuttavaks saanud palad, ent kust leiab ka senikuulmata lugusid.

Tõnis on öelnud, et venekeelse teksti loomise mõte on seotud ka Tallinna olümpiaregatist 40 aasta möödumisega, mil ta andis palju intervjuusid ning selgus, et et tema lauldud muusika, mis sai kunagi 40 aastat tagasi lauldud, on siiamaani raadiotes mängitav.

Ühtlasi rääkis ta Suviste seitsmeste intervjuus, kuidas ta kontsertiteks valmistub ja palju muud. Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad