Kristina Suuroja nukker ülestunnistus: ma jäin sõpradest ilma, sest ma ei kutsunud neid oma pulmapeole

uudised.ee

Kristina Suuroja pulma-aastapäevast on möödas tänaseks aasta ning on õige hetk vaadata tagasi ja meenutada, mida oleks võinud teha teisiti. Kristina mõtiskles, kas tema ja tema abikaasa oleksid pidanud abielluma hoopis kahekesi, et vältida konflikte või oleks pidanud pulmapeoga lihtsalt ootama?

"Ma jäin sõpradest ilma, sest ma ei kutsunud neid oma pulmapeole. Paar inimest on, kes enam ei suhtle minuga tänu sellele, aga ma pidin tegema raske valiku, sest me saime 50 inimest kutsuda," tunnistab Kristina avameelselt. 

"Paar inimest solvusid minu peale ja nüüd kui ma mõtlen oma pulma peale, see on veits triggering (närvi ajav - toim.). Reaalselt on inimesi, kes tegid minu päeva all about them (enda omaks - toim.) ja nüüd ma olen hästi kahevahel, kas ma oleks üldse pidanud pidu tegema. See on mul hingel ikka veel. Samal ajal ma mõtlen, et kas nad olid üldse mu päris sõbrad, kui nad lihtsalt solvuvad selle asja peale, sest mina ju ei ole süüdi, et koroona tuli," kirjeldab Kristina, et tema hingehaavad on endiselt lahtised.

Vaata täispikka meenutust videost!

Kommentaarid puuduvad