NOËP: ikkagi presidendiks, valige mind!

uudised.ee

Eile toimus Botikus NOËPi uue loo “Head Out Of The Water” ja muusikavideo esmaesitlus. Rääkisime lähemalt singli sünniloost ja sellest, kelle arvamus on muusikule eriliselt oluline. Päevakajalisest poliitikast rääkides viskas NOËP naljaga õhku mõtte, et äkki võiks olla tema järgmine Eesti president.

Oma tiimi inimeste tagasisidet ma kindlasti kuulan ja mul on ka ports sõpru, kellele ma ikka lugusid saadan, kui mul tekib mingi küsimus või kahtlus. Samuti annab mu pere hästi ausat tagasisidega, eriti mu väike õde, kes on väga musikaalne. Ta on alati aus ja ma väga hindan seda. Kui talle meeldib, siis kiidab ja kui talle midagi ei meeldi, siis ta ütleb, et mõtle midagi muud välja, paljastab NOËP.

Kuna sügisel stardib tele-eetris ka uus Eesti otsib superstaari hooaeg, siis paneb NOËP kõikidele staariks pürgijatele südamele, et alati tasub olla iseenda vastu aus ja teha kõike kirega. Põhiasi, mida jälgida on ka see, et endale väga meeldiks see, mida sa teed. Eks ma ikka mõtlen ka sellele, et teistele meeldiks, aga enda maitse on see esmatähtis, julgustab artist.

Arutlesime ka päevapoliitilisel teemal ja NOËP ütles, tema meelest oleks võinud Eesti uueks presidendiks saada Tarmo Soomere. Kuid viskas õhku ka nalja enda kandidatuuri näol. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

NOËPi uut videot “Head Out Of The Water” saad vaadata siit:

Eile toimus Botikus NOËPi uue loo “Head Out Of The Water” ja muusikavideo esmaesitlus. Rääkisime lähemalt singli sünniloost ja sellest, kelle arvamus on muusikule eriliselt oluline. Päevakajalisest poliitikast rääkides viskas NOËP naljaga õhku mõtte, et äkki võiks olla tema järgmine Eesti president.

Oma tiimi inimeste tagasisidet ma kindlasti kuulan ja mul on ka ports sõpru, kellele ma ikka lugusid saadan, kui mul tekib mingi küsimus või kahtlus. Samuti annab mu pere hästi ausat tagasisidega, eriti mu väike õde, kes on väga musikaalne. Ta on alati aus ja ma väga hindan seda. Kui talle meeldib, siis kiidab ja kui talle midagi ei meeldi, siis ta ütleb, et mõtle midagi muud välja, paljastab NOËP.

Kuna sügisel stardib tele-eetris ka uus Eesti otsib superstaari hooaeg, siis paneb NOËP kõikidele staariks pürgijatele südamele, et alati tasub olla iseenda vastu aus ja teha kõike kirega. Põhiasi, mida jälgida on ka see, et endale väga meeldiks see, mida sa teed. Eks ma ikka mõtlen ka sellele, et teistele meeldiks, aga enda maitse on see esmatähtis, julgustab artist.

Arutlesime ka päevapoliitilisel teemal ja NOËP ütles, tema meelest oleks võinud Eesti uueks presidendiks saada Tarmo Soomere. Kuid viskas õhku ka nalja enda kandidatuuri näol. Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

NOËPi uut videot “Head Out Of The Water” saad vaadata siit:

Kommentaarid puuduvad