Saatuslik hetk! Liis Lemsalu esimese etteaste kohtunike ees päästis ootamatu telefonikõne

uudised.ee

Nooruke Liis Lemsalu astus esimest korda kohtunike ette naerusuiselt ja teatas, et just temast peaks saama superstaar, sest ta oli sisemiselt ja vaimselt valmis end näitama. "Tegelikult ma ei olnud! Ma mäletan, kui nad seda küsimust küsisid ja ma mõtlesin, et tegelikult ma ei ole ju. Ma ise ka ei tea, miks ma peaksin saama," meenutab Liis naerdes.

Juhuslikult helises keset esinemist Liisil ka veel telefon, mis noore neiu korraks täitsa ära ehmatas. "Kes sulle helistas?" küsis Mihkel Raud, mille peale Liis vaprat nägu tegi, et ei helistanudki keegi.

Mihkel Raud otsustas ise kõnele vastata. "Tere! Tahtis sulle edasi öelda, et Liis sai edasi. Sa päästsid ta totaalselt. Ta oli täelikus hävingus juba, aga siis sa helistasid ja siis ta kuidagi kogus ennast," lõõpis ta.

Nooruke Liis Lemsalu astus esimest korda kohtunike ette naerusuiselt ja teatas, et just temast peaks saama superstaar, sest ta oli sisemiselt ja vaimselt valmis end näitama. “Tegelikult ma ei olnud! Ma mäletan, kui nad seda küsimust küsisid ja ma mõtlesin, et tegelikult ma ei ole ju. Ma ise ka ei tea, miks ma peaksin saama,” meenutab Liis naerdes.

Juhuslikult helises keset esinemist Liisil ka veel telefon, mis noore neiu korraks täitsa ära ehmatas. “Kes sulle helistas?” küsis Mihkel Raud, mille peale Liis vaprat nägu tegi, et ei helistanudki keegi.

Mihkel Raud otsustas ise kõnele vastata. “Tere! Tahtis sulle edasi öelda, et Liis sai edasi. Sa päästsid ta totaalselt. Ta oli täelikus hävingus juba, aga siis sa helistasid ja siis ta kuidagi kogus ennast,” lõõpis ta.

Kommentaarid puuduvad