Maiken: saatesse tulijad peavad valmis olema elu kõige pöörasemaks ajaks

Täna algab Eesti kaheksanda superstaari otsing. TV3 ''Eesti otsib superstaari'' suur avavoor toimub Ülemiste keskuses, kuhu on kogunenud paljud noored. Maiken on olnud saatega kaasas kõik seitse hooaega ja omab head ülevaadet, kuidas ühe superstaari teekond algab.

''Noored võiksid lihtsalt hästi laulda, nii nagu nad on kodus harjutanud ja ma väga loodan, et nad ei lähe liigselt närvi,'' ütleb Maiken.

Saates osalejad peaksid valmis olema kiirreageeringuks ja elu kõige pöörasemaks ajaks. ''See midagi lihtsat ei ole, aga see on ülipõnev. Ma kahtlustan, et kellegi elu jooksul nii vägevaid võimalusi ette ei tule,'' kirjeldab Maiken saates osalemist.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Täna algab Eesti kaheksanda superstaari otsing. TV3 ”Eesti otsib superstaari” suur avavoor toimub Ülemiste keskuses, kuhu on kogunenud paljud noored. Maiken on olnud saatega kaasas kõik seitse hooaega ja omab head ülevaadet, kuidas ühe superstaari teekond algab.

”Noored võiksid lihtsalt hästi laulda, nii nagu nad on kodus harjutanud ja ma väga loodan, et nad ei lähe liigselt närvi,” ütleb Maiken.

Saates osalejad peaksid valmis olema kiirreageeringuks ja elu kõige pöörasemaks ajaks. ”See midagi lihtsat ei ole, aga see on ülipõnev. Ma kahtlustan, et kellegi elu jooksul nii vägevaid võimalusi ette ei tule,” kirjeldab Maiken saates osalemist.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad