Superstaariks pürgiv Maribel: laulutunnid on olnud 2 kuud järjest ja 20 korda nädalas

Uue superstaari otsingud on alanud. TV3 ''Eesti otsib superstaari'' suur avavoor toimus Ülemiste keskuses, kuhu kogunesid paljud talendikad noored. Nende seas ka Maribel, kes on keskendunud viimased kuud põhjalikult oma hääle arendamisele ja jagab meiega lähemalt, kuidas ta avavooruks valmistus.

Maribel on Tallinnast pärit noor neiu, kes on enne kohtunike ette astumist võtnud laulutunde ja keskendunud peamiselt ainult laulmisele. Uusi riideid ta saate jaoks spetsiaalselt ei ostnud, kuid märkis, et armastab neid soetada pigem taaskasutusest.

Vaata videost, millist lugu Maribel kohtunike ees laulis.

Uue superstaari otsingud on alanud. TV3 ”Eesti otsib superstaari” suur avavoor toimus Ülemiste keskuses, kuhu kogunesid paljud talendikad noored. Nende seas ka Maribel, kes on keskendunud viimased kuud põhjalikult oma hääle arendamisele ja jagab meiega lähemalt, kuidas ta avavooruks valmistus.

Maribel on Tallinnast pärit noor neiu, kes on enne kohtunike ette astumist võtnud laulutunde ja keskendunud peamiselt ainult laulmisele. Uusi riideid ta saate jaoks spetsiaalselt ei ostnud, kuid märkis, et armastab neid soetada pigem taaskasutusest.

Vaata videost, millist lugu Maribel kohtunike ees laulis.

Kommentaarid puuduvad