Uudo Sepp: loodan, et staarisaate võidab tõeline rokkstaar

Eile toimus Ülemiste keskuses TV3 ''Eesti otsib superstaari'' suur avavoor, kuhu olid kogunenud paljud laulusõbrad, et panna end proovile eelvoorus. Neile esines eelmise hooaja võitja Uudo Sepp, kes avaldas, milline peaks olema järgmine superstaar ja ühtlasi tegi ta avameelse paljastuse oma suhte kohta.

’’Ma olen tohutult kurb, et ei saa ise sel korral osaleda. See reis, millest superstaari saade mind läbi vedas, oli tohutult põnev ja kirev. Sai naerda ja nutta, see jääb eluks ajaks meelde,’’ meenutab Uudo.

Uudo arvates võiks uus superstaar olla selline tõsine rokkstaar. ’’Terminaator 2 või midagi sellist. Ootan ikka Eestisse rohkem rokki,’’ ütleb ta.

Mida Uudo oma suhte kohta paljastab, kuula juba lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad