Daniel Levi paljastab: mu laps tahab kuulata ainult seda artisti

Eelmisel nädalal toimus NOËP-i uue loo esitluspidu, kuhu oli tulnud ka Daniel Levi. Ühtlasi andis ta välja reedel koos muusikavideoga uue singli "One On One". Video tegevus toimub Kuressaares ja selle üks läbiv tegelane on hot dog. Daniel rääkis meile intervjuus oma tulevikuplaanidest ja avaldas artisti, keda tema laps fännab.

Daniel sõnas oma tuntud rõõmsameelsuses, et tal läheb praegu väga hästi. Ta annab nõu, et see juhtub vaid siis, kui ümbritsed ennast heade inimestega ja teed seda, mis on sinu kirg. ''Muud ei olegi, ma arvan, et see ongi põhiline,'' sõnab Daniel.

Ta ütles, et tema elus on hetkel väga palju põnevust. 13. augustil tuli välja tema bändil uus lugu ja koos muusikavideoga. ''See on üks kõige lahedamaid laule, mis me siiani kirjutanud oleme ja sellel lool on seos ka NOËP-iga,'' avalikustas Daniel. "One On One" on kirjutatud koos UK produtsendi Ellisega. "See lugu sündis kuidagi väga orgaaniliselt. Mäletan, et jalutasin stuudiosse, mis on kolme minuti kaugusel mu kodust ja selle lühikese aja jooksul hakkasid erinevad meloodiad mulle ühtäkki järjest pähe tulema," meenutas Levi.

"Ellisega töötamine oli väga mõnus, ta on nii andekas produtsent ning kogu loo kirjutamise protsess kulges väga loomulikult, kuigi tegelikult töötasime me terve selle aja Zoomi vahendusel. Natuke tundub nagu see lugu kirjutas ennast ise ja saime võimaluse sellel teekonnal kaasas olla," lisas ta.

Uus laul tuleb bändiga esitlusele 21. augustil Tallinnas klubis Laev. Kuula kogu intervjuud lähemalt videost. 

Eelmisel nädalal toimus NOËP-i uue loo esitluspidu, kuhu oli tulnud ka Daniel Levi. Ühtlasi andis ta välja reedel koos muusikavideoga uue singli “One On One”. Video tegevus toimub Kuressaares ja selle üks läbiv tegelane on hot dog. Daniel rääkis meile intervjuus oma tulevikuplaanidest ja avaldas artisti, keda tema laps fännab.

Daniel sõnas oma tuntud rõõmsameelsuses, et tal läheb praegu väga hästi. Ta annab nõu, et see juhtub vaid siis, kui ümbritsed ennast heade inimestega ja teed seda, mis on sinu kirg. ”Muud ei olegi, ma arvan, et see ongi põhiline,” sõnab Daniel.

Ta ütles, et tema elus on hetkel väga palju põnevust. 13. augustil tuli välja tema bändil uus lugu ja koos muusikavideoga. ”See on üks kõige lahedamaid laule, mis me siiani kirjutanud oleme ja sellel lool on seos ka NOËP-iga,” avalikustas Daniel. “One On One” on kirjutatud koos UK produtsendi Ellisega. “See lugu sündis kuidagi väga orgaaniliselt. Mäletan, et jalutasin stuudiosse, mis on kolme minuti kaugusel mu kodust ja selle lühikese aja jooksul hakkasid erinevad meloodiad mulle ühtäkki järjest pähe tulema,” meenutas Levi.

“Ellisega töötamine oli väga mõnus, ta on nii andekas produtsent ning kogu loo kirjutamise protsess kulges väga loomulikult, kuigi tegelikult töötasime me terve selle aja Zoomi vahendusel. Natuke tundub nagu see lugu kirjutas ennast ise ja saime võimaluse sellel teekonnal kaasas olla,” lisas ta.

Uus laul tuleb bändiga esitlusele 21. augustil Tallinnas klubis Laev. Kuula kogu intervjuud lähemalt videost. 

Kommentaarid puuduvad