Galerii: vaata, kes olid kohal superstaari saate esimesel salvestusel

uudised.ee

TV3 ”Eesti otsib superstaari” suur avavoor toimus laupäeval Ülemiste keskuses, kuhu kogunesid paljud talendikad noored. Jälgisime terve päev uute staariks pürgijate teekonda ja kogusime vahetult muljeid, mida nad enne kohtunike ette astumist tunnevad.
 
„Eesti otsib superstaari“ uut hooaega juhib Karl-Erik Taukar. Kohtunikud on Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap. Eesti kaheksandale superstaarile kuulub TV3 ja SEB poolt 10 000 eurot ning artistileping Universal Music Balticsiga, millega kaasnevad: lühialbum, mis valmib tipp-produtsentide käe all; professionaalne muusikavideo; võitjast saab Universal Music Balticsi prioriteetartist; võitja singlid/lühialbum saavad professionaalse meeskonna turundustoe; täismahus Spotify Premium promokampaania.
 
Vaata kogu pildigaleriid siit.
Piltide autor on Mardo Männimägi.

Kommentaarid puuduvad