Tuntud mõjuisik joob uues videos julgelt vägijooki

uudisd.ee

Juutuuber Martti Hallik tegi päris julge sammu, kui avaldas hiljuti video, mida ehk kõik alaealised nägema ei peaks. Nimelt, kajastab mõjuisik oma videos tekiila joomist ja pealkirjaks on uuel klipil: "Gameboy Tetris ja Ariadne tequilat joomas." Kui eetiline see ikkagi on, jääb vist iga suunamudija enda otsustada.

Martti Hallik on teinud valmis uue video, kust ta näitab enda ja oma kallima Liina Ariadne argipäeva. ''Näed, ei olegi clickbait, aga enne kui jõuame selleni, et Ariadne ja Gameboy hakkavad tekiilat jooma, vaatame ära, mis siin meie leibkonnas on vahepeal toimunud,'' sõnab Martti video alguses. Ühtlasi oli Liina Ariadnel 2. augustil sünnipäev, mille puhul sai lauljatar mitmeid kingitusi ja demonstreeris neid ka videos.

Paarile tuli külla ka Gameboy Tetris, kelle esimene soolosingel "Incognito" jõudis kuulajateni augusti alguses. Selle valguses tõi ta mõjuisikutele meenepaki, kus sees oli ka tetrise mängukonsool. Lisaks oli tal varuks pudel tekiilat, mida ka videos mekiti.

Martti Hallik jäädvustas selle videosse ja see sisu jõuab tema suure jälgijaskonnani, kus on ka palju alaealisi. Tekib küsimus, et kas seda kõike on eetiline üles filmida? Martti Hallik põdes märtsikuus ka koroonaviirust ja kirjeldas seda täieliku õudusunenäona. ''Võrdleks seda peavalu pohmakavaludega. Seetõttu olen otsustanud aasta 2021 teha alkoholivaba, aga peavaludest ma ikka ei pääsenud. Ma siiralt loodan, et mul ei kao maitsemeel ära,“ sõnas ta toona.

Juutuuber Martti Hallik tegi päris julge sammu, kui avaldas hiljuti video, mida ehk kõik alaealised nägema ei peaks. Nimelt, kajastab mõjuisik oma videos tekiila joomist ja pealkirjaks on uuel klipil: “Gameboy Tetris ja Ariadne tequilat joomas.” Kui eetiline see ikkagi on, jääb vist iga suunamudija enda otsustada.

Martti Hallik on teinud valmis uue video, kust ta näitab enda ja oma kallima Liina Ariadne argipäeva. ”Näed, ei olegi clickbait, aga enne kui jõuame selleni, et Ariadne ja Gameboy hakkavad tekiilat jooma, vaatame ära, mis siin meie leibkonnas on vahepeal toimunud,” sõnab Martti video alguses. Ühtlasi oli Liina Ariadnel 2. augustil sünnipäev, mille puhul sai lauljatar mitmeid kingitusi ja demonstreeris neid ka videos.

Paarile tuli külla ka Gameboy Tetris, kelle esimene soolosingel “Incognito” jõudis kuulajateni augusti alguses. Selle valguses tõi ta mõjuisikutele meenepaki, kus sees oli ka tetrise mängukonsool. Lisaks oli tal varuks pudel tekiilat, mida ka videos mekiti.

Martti Hallik jäädvustas selle videosse ja see sisu jõuab tema suure jälgijaskonnani, kus on ka palju alaealisi. Tekib küsimus, et kas seda kõike on eetiline üles filmida? Martti Hallik põdes märtsikuus ka koroonaviirust ja kirjeldas seda täieliku õudusunenäona. ”Võrdleks seda peavalu pohmakavaludega. Seetõttu olen otsustanud aasta 2021 teha alkoholivaba, aga peavaludest ma ikka ei pääsenud. Ma siiralt loodan, et mul ei kao maitsemeel ära,“ sõnas ta toona.

Kommentaarid puuduvad