Mihkel Raud superstaariks pürgijale: sa oled nagu Malviina, kes on saanud elektrilöögi

uudised.ee

"Eesti otsib superstaari" teine hooaeg toimus 2008. aastal. Ka siis ihkasid paljud saada tuntuks ja janunesid superstaari tiitli järgi. Tallinna voorus astus enesekindlalt kohtunike ette blond kaunitar Jelena. Paraku tema esitlus kohtunikele muljet ei avaldanud ja järgmisesse vooru naine edasi ei pääsenud.

Rein Rannap alustas pärast Jelena esitlust tagasiside andmisega. ''Sind kuulates tekkis mul selline võrdlus, kus küntakse põldu. Mingisuguse adra või äkkega? Et peaks nagu sügavalt kaevama ja läbi elama kõike seda muusikat ja teksti, aga sinul see ader libises hästi kergelt ja kiiresti ülevalt läbi, nii et ta üldse seda põldu ülesse ei kündnudki. Ehk ka minu arvamust ei kündnud ta üles. Vastus on ei,'' sõnas Rannap. Maarja-Liis Ilus andis samuti resoluutse ei ja ei põhjendanud oma seisukohta.

Mihkel Raud ütles, et talle meenutas kogu esitlus Buratiino girlfriend'i. ''Sa oled justkui Malviina, kes on saanud elektrilöögi,'' ei hoidnud Raud oma mahlaka kommentaariga tagasi. Vaata lähemalt videost Jelena esitlust ja kohtunike kommentaare.
 

“Eesti otsib superstaari” teine hooaeg toimus 2008. aastal. Ka siis ihkasid paljud saada tuntuks ja janunesid superstaari tiitli järgi. Tallinna voorus astus enesekindlalt kohtunike ette blond kaunitar Jelena. Paraku tema esitlus kohtunikele muljet ei avaldanud ja järgmisesse vooru naine edasi ei pääsenud.

Rein Rannap alustas pärast Jelena esitlust tagasiside andmisega. ”Sind kuulates tekkis mul selline võrdlus, kus küntakse põldu. Mingisuguse adra või äkkega? Et peaks nagu sügavalt kaevama ja läbi elama kõike seda muusikat ja teksti, aga sinul see ader libises hästi kergelt ja kiiresti ülevalt läbi, nii et ta üldse seda põldu ülesse ei kündnudki. Ehk ka minu arvamust ei kündnud ta üles. Vastus on ei,” sõnas Rannap. Maarja-Liis Ilus andis samuti resoluutse ei ja ei põhjendanud oma seisukohta.

Mihkel Raud ütles, et talle meenutas kogu esitlus Buratiino girlfriend’i. ”Sa oled justkui Malviina, kes on saanud elektrilöögi,” ei hoidnud Raud oma mahlaka kommentaariga tagasi. Vaata lähemalt videost Jelena esitlust ja kohtunike kommentaare.
 

Kommentaarid puuduvad