Marek Lindmaa iseenda kohta: kes veel sellise inimese eetrisse lasi?

Suviste Seitsmeste otsesaates tegi kaassaatejuht Helle Rudi Marek Lindmaale üllatuse. Nimelt, ta oli välja otsinud klipid, kus Lindmaa oma telekarjääri alustas. Kogenud ankur enda suhtes liiga leebe ei olnud ja esitas suisa küsimuse, et kes küll sellise inimese eetrisse lasi.

''Ja et elu ei oleks igav, siis on siin sulle väike üllatus. Aasta oli siis.. 17 aastat tagasi juhtus see hetk, mida hakkame praegu nägema,'' ütles kaassaatejuht Helle Rudi otsesaates.

Eetrisse tulid Marek Lindmaa hetked 17 aastat tagasi. Lindmaa küsis naljaga pärast klipi näitamist, et kes see oli. ''See oli 17 aastat tagasi, aga mis ma ikka oskan öelda, varsti kuulete, mis ma jälle ütlen. Uskumatu, et selline inimene eetrisse lasti,'' ütles ankur naljatades.

Vaata lähemalt videost.

Suviste Seitsmeste otsesaates tegi kaassaatejuht Helle Rudi Marek Lindmaale üllatuse. Nimelt, ta oli välja otsinud klipid, kus Lindmaa oma telekarjääri alustas. Kogenud ankur enda suhtes liiga leebe ei olnud ja esitas suisa küsimuse, et kes küll sellise inimese eetrisse lasi.

”Ja et elu ei oleks igav, siis on siin sulle väike üllatus. Aasta oli siis.. 17 aastat tagasi juhtus see hetk, mida hakkame praegu nägema,” ütles kaassaatejuht Helle Rudi otsesaates.

Eetrisse tulid Marek Lindmaa hetked 17 aastat tagasi. Lindmaa küsis naljaga pärast klipi näitamist, et kes see oli. ”See oli 17 aastat tagasi, aga mis ma ikka oskan öelda, varsti kuulete, mis ma jälle ütlen. Uskumatu, et selline inimene eetrisse lasti,” ütles ankur naljatades.

Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad