Uudo Sepp tegi oma suhte kohta üllatava avalduse

Eelmisel laupäeval toimus Ülemiste keskuses TV3 ''Eesti otsib superstaari'' suur avavoor, kuhu olid kogunenud paljud laulusõbrad, et panna end proovile eelvoorus. Neile esines eelmise hooaja võitja Uudo Sepp, kes andis meile ka intervjuu ja tegi huvitava paljastuse oma suhte kohta.

Uudoga vesteldes selgub, milline peaks olema järgmine superstaar. Tema arvates võiks uus superstaar olla selline tõsine rokkstaar. ’’Terminaator 2 või midagi sellist. Ootan ikka Eestisse rohkem rokki,’’ ütleb ta.

Ühtlasi liigub intervjuus jutt ka tema suhtele, millega noormees on olnud viimasel ajal päris palju pildis. Uurime lähemalt, kelle jalas on tema suhtes püksid. ''Ikka minu,'' ütleb Uudo naljades. Ta lisab, et tegelikult käib nende suhte dünaamikas nõnda, et üks toetab teist. ''Ei ole sellist asja, et üks astub teisele pähe või vastupidi. Ikkagi kui midagi on, siis arutame alati kahepoolselt,'' jagab ta oma suhtesaladust.

Koosolemist oskab paar ka tasakaalustada hästi. ''Eks me leiame neid vabu hetki ka, kus natukene puhata ja hingata. Siiamaani pole olnud selliseid momente, kus peaks teineteise juurest minema tormama,'' selgitab Uudo muiates.

Kommentaarid puuduvad